Miliardarii lumii nu se mai tem să-şi afişeze opulenţa! Grupul Bilderberg, alcătuit din cei mai puternici şi influenţi oameni ai lumii, şi-a deschis recent o filială la Cluj, iar membrii acesteia locuiesc în condiţii demne de nişte magnaţi.

foartebogati.jpg

Potrivit administratorului blocului, aceştia se lăfăie 4 într-o garsonieră închiriată, într-o destrăbălare nebună la care studentul de rând nu şi-ar permite nici să viseze.

"Am intrat o dată la ei să împrumut nişte zahăr. Au 4 paturi suprapuse, un frigider mic şi le rămâne loc pentru o masă unde mănâncă zacuscă şi pun la cale noua ordine mondială. Aşa trebuie să fie la Versailles...", declară Vlăduţ Popescu, care împarte cu alţi 21 de studenţi o garsonieră învecinată.

"Patru într-o garsonieră? Cu chirie, la Cluj? Pe mine aşa ceva m-ar ruina. Cine sunt oamenii ăştia?", a comentat Ion Ţiriac, proprietarul unui pat de 16 metri pătraţi tapiţat cu pielea a doi elefanţi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 08.10.2019 07:54 Monden

National Cinematografic