O nouă explicație pentru bunăstarea șefului bisericii ortodoxe. O sursă din interiorul BOR a povestit că cel mai mare har cu care a fost blagoslovit Patriarhul Daniel este acela de-a simți cu câteva minute înainte toate fluctuațiile cursului valutar. Iar acest har se manifestă pentru absolut toate monedele, astfel că Patriarhul are la dispoziție variante nelimitate de înmulțit bani.

patriarhul_daniel_banul_sfant2.jpg ”Nu cred că sunt mulți oameni care se pot lăuda că au câștigat o avere schimbând rupii pakistaneze în boliviano bolivian, iar apoi în peso filipinez”, l-a lăudat cursa BOR pe Patriarhul Daniel. ”Dar Patriarhul e modest și de fiecare dată când simte o fluctuație, nu spune nimănui lucrul acesta, păstrează informația doar pentru el. Un adevărat lider al bisericii noastre.”

Și totuși, Patriahul Daniel nu este mulțumit de harul său divin. Acesta s-ar fi plâns că simte înainte doar fluctuațiile cursului valutar tradițional, nu și ceea ce se întâmplă pe piața monedelor virtuale, cum este bitcoinul, de exemplu. ”Așa nervos ca atunci când a explodat prețul bircoinului fără ca el să prevadă lucrul acesta nu l-am văzut niciodată”, spune sursa BOR.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 04.03.2018 02:18 Monden

National Cinematografic