În Vamă s-au instalat automate de hamsii pentru corporatiştii care nu ştiu să cumpere mâncare altfel

În sfârşit, nu mai trebuie să mori de foame când pleci într-un concediu cu badge-ul la gât! În Vama Veche au fost montate astăzi primele automate de hamsii, destinate tinerilor corporatişti care au uitat să se hrănească altfel. Mai mult, spun autorităţile, automatele de porumb fiert sunt şi ele în drum spre Litoral şi vor putea fi utilizate începând cu săptămâna viitoare.

“Iată ce simplu e – introduci hârtia de cinci lei, bagi mâna aici şi scoţi cornetul cu hamsii. Le prăjeşte pe loc. Dacă vrei mujdei sau lămâie, apeşi butonul corespunzător. Exact ca la muncă”, le-a explicat un CEO angajaţilor săi în cadrul primului training susţinut în această dimineaţă în dreptul unui Hamsomat 2000.

Noile aparate au fost întâmpinate cu căldură de angajaţii multinaţionalelor, care obişnuiau ssă se îndoape cu sandvişuri şi pufuleţi de la automatele proprii înainte să vină la mare, pentru a nu muri de inaniţie. “După ani de zile petrecuţi doar la birou, pierzi total abilitatea de a comunica cu chelnerii, barmanii şi alte fiinţe umane. Implicit, e greu să procuri alimente!”, a explicat sociologul Vămii Vechi.

Spre dezamăgirea vamaioţilor care strâng mărunţiş pentru un PET de bere, transmite firma care se ocupă de mentenanţa dispozitivelor, automatul de hamsii nu dă rest.

Scris de Vasile
30 iulie 2016 03:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult