În Vama Veche a fost o beţie atât de cruntă încât azi dimineaţă toţi arătau ca premierul Tudose

Beție monstru noaptea trecută în Vama Veche, unde s-au adunat mii de bucureșteni să se distreze în acest weekend torid. Deși fiecare dintre ei a afirmat că nu bea și că vine doar să se distreze, dis de dimineață toți arătau de parcă ar fi fost premierul României, lucru care a stârnit numeroase confuzii.
 
 „Eu am venit în Vamă ca să uit de moaca ăluia pe care l-a pus Dragnea slugă și acum, oriunde mă uit, doar pe el îl văd. Cred că mi-am scăpat jointul în băutură și n-am fost atent, am băut cu totul”, a declarat un tânăr care semăna surprinzător de mult cu premierul Mihai Tudose.
 
 Situația s-a complicat și mai mult când mulți mahmuri s-au dus să-și cumpere țigări și au fost luat la mișto de vânzători. „Ce-i, Tudose, te-a trimis Dragnea până aici să iei țigări? Ce-ai făcut, nu i-ai răspuns cu „să trăiți, excelență” când te-ai întâlnit cu el dimineața?”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 iulie 2017 00:05
Citește mai mult despre: premier PSD Tudose Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult