În Vama Veche a fost o beţie atât de cruntă încât azi dimineaţă toţi arătau ca premierul Tudose

Beție monstru noaptea trecută în Vama Veche, unde s-au adunat mii de bucureșteni să se distreze în acest weekend torid. Deși fiecare dintre ei a afirmat că nu bea și că vine doar să se distreze, dis de dimineață toți arătau de parcă ar fi fost premierul României, lucru care a stârnit numeroase confuzii.

„Eu am venit în Vamă ca să uit de moaca ăluia pe care l-a pus Dragnea slugă și acum, oriunde mă uit, doar pe el îl văd. Cred că mi-am scăpat jointul în băutură și n-am fost atent, am băut cu totul”, a declarat un tânăr care semăna surprinzător de mult cu premierul Mihai Tudose.

Situația s-a complicat și mai mult când mulți mahmuri s-au dus să-și cumpere țigări și au fost luat la mișto de vânzători. „Ce-i, Tudose, te-a trimis Dragnea până aici să iei țigări? Ce-ai făcut, nu i-ai răspuns cu „să trăiți, excelență” când te-ai întâlnit cu el dimineața?”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

1 iulie 2017 00:05
Citește mai mult despre: premier PSD Tudose Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult