Începe dezmăţul! Autorităţile din Vama Veche sapă zeci de şanţuri noi, ca să aibă unde să doarmă turiştii

Peste 45 de şanţuri şi rigole noi, mai bine de 100 de boscheţi proaspăt plantaţi – Vama Veche e gata să-şi întâmpine vizitatorii! Chiar în acest moment se încheie o serie întreagă de lucrări ample, menite să sporească confortul beţivilor care se rostogolesc, către dimineaţă, din cluburile de pe plajă.

“Nu vorbesc aici de fiţoşii care stau în gazdă sau cu cortul, ci de turiştii simpli, care vin în Vamă doar cu bani de băutură şi multă voie bună. De ce să-i lăsăm să doarmă pe nisip, unde sunt urechelniţe şi scolopendre, când putem să le amenajăm ceva frumos, să se simtă ca acasă?”, spune Vladimir Creţu, şef de şantier. “Acest şanţ, de pildă, e tapiţat cu iarbă moale şi poate găzdui grupuri de până la şase prieteni.”

Pe măsură ce Vama Veche devine o destinaţie turistică mainstream, primăria comunei Limanu intenţionează să le ofere drojdierilor opţiuni premium pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi şanţurile cu baldachin, gropile încălzite şi gardurile anti-stropire.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: santuri vacanta Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult