Începe prigoana homosexualilor! Dacă dai mâna cu alt bărbat, se consideră că vă ţineţi de mână şi faceţi amândoi puşcărie

Autoritățile nu așteaptă ca alegătorii să se pronunțe cu privire la redefinirea familiei și iau deja primele măsuri în privința oprimării tuturor celor care încearcă să fie homosexuali. Astfel, conform noilor prevederi legale, dacă dai mâna cu un bărbat se consideră că vă țineți de mână, faptă pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. 

„Bărbații, dacă sunt bărbați, nu poponari, nu au nici un motiv să stea mai aproape de un metru unul de altul. Dacă nu sunt miopi sau legați la ochi nu există nici un motiv să se se pipăie. Conform noii legislații, ceea ce numim „a da noroc” înseamnă, de fapt, preludiu homosexual”, a declarat ayatollahul Mihai Gheorghiu, de la Coaliția pentru Familie.

Totodată, acesta a propus ca și pisoarele din toaletele publice să fie desființate, întrucât există pericolul ca bărbații să-și vadă unul altul penisurile atunci când se pișă. Infracțiunile cu privire la sex vor fi constatate și monitorizate de un corp special de poliție, format din preoți, care va fi numită Șaria, după cuvântul franțuzesc „cherie”, care înseamnă „draga mea”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 iunie 2017 14:57
Citește mai mult despre: CpF homosexuali sharia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult