Încă un incident penibil cu mici a avut loc în această dimineaţă în staţiunea Eforie Nord! Aflat pe plajă, în apropierea unor tinere atrăgătoare, un bărbat de 42 de ani din Capitală şi-a supt burta atât de brusc şi de puternic încât i-au ieşit pe nas doi dintre micii pe care îi mâncase mai devreme.

supt_burta_mici_pe_nas.jpg "Toţi avem grijă să ne sugem burta în prezenţa sexului frumos, nu văd cu ce am greşit", se plânge bărbatul. "E drept că fetele m-au luat prin surprindere, probabil m-am grăbit, am încordat prea tare muşchiul burţii şi mi-au dat micii pe nas. Se mai întâmplă. Ce, vouă nu v-au dat niciodată micii pe nas? Spuneţi sincer", a declarat bărbatul, care a preferat să rămână anonim.

Deoarece micii îi înfundaseră căile nazale iar gura îi era ocupată de un porumb fiert, bărbatul a fost la un pas de a se sufoca, însă un salvamar aflat în zonă a intervenit prompt. "I-a împins omului unul dintre mici înapoi în nară până când i-a revenit suflul. Mai ceva ca-n Baywatch", a comentat un martor profund impresionat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Sunday, 11.08.2019 14:33 Monden

National Cinematografic