Inedit! În Vama Veche e singurul local din lume unde poţi face toxiinfecţie fără să mănânci nimic

Românii aflaţi pe Litoral în acest weekend se pot bucura de o atracţie turistică inedită! În Vama Veche a fost descoperit singurul restaurant din lume unde poţi face toxiinfecţie alimentară fără să faci, în prealabil, consumaţie.

Potrivit inspectorilor ANPC şi Sanepid, bacteriile periculoase aflate, iniţial, în frigiderele localului cu pricina au evoluat într-o formă mult mai uşor transmisibilă. “Ca să te strici la burtă e suficient să intri în restaurant şi să citeşti meniul, să pui mâna pe vreo clanţă sau pur şi simplu să respiri. Nu eşti ferit de toxiinfecţia alimentară nici dacă treci prin dreptul cârciumii. Te-ai apropiat la mai puţin de zece metri, îţi petreci noaptea pe WC!”

Autorităţile au refuzat să divulge numele terasei incriminate, sugerând că ar exista riscul ca vreun client supărat să o dezinfecteze, stricând un ecosistem unic în lume. “Oricum nu va fi vreme de baie în mare, aşa că valul de indigestii nu va deranja pe nimeni”, a comentat, pus pe şotii, un reprezentant al ANPC.

Scris de Vasile
24 august 2014 11:08
Citește mai mult despre: litoral Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult