Un moment istoric a avut loc ieri în cartierul Pantelimon, unde cele mai mari cozi din cartier s-au unit, chiar dacă ghișeele se află la peste un kilometru depărtare. Evenimentul a fost marcat cu urale de către cei prezenți, fericiți că au cu cine să discute până le vine rândul.

coada-la-carciuma-din-rahova.jpg
Se pare că decisivă a fost plecarea în concediu a unuia din cei doi lucrători de la oficiul poștal. Gestul acestuia a fost huiduit îndelung de cei prezenți, disperați că îi va prinde iarna. Astfel, la orele dimineții coada a câștigat cei 200 de metri necesari pentru a face joncțiunea cu cea de la Fisc.

“Eu am venit azi dimineață să plătesc un impozit și coada era ieșită bine din clădire. Citeam ziarul când m-am lovit spate în spate de vecinul pe care-l știam plecat să ia niște timbre. Atunci am realizat ce se întâmplă”, a povestit Aurel Popescu, pensionar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Thursday, 16.10.2014 05:10 Monden

National Cinematografic