Inspiraţi de “Cuminţenia pământului”, vamaioţii fac subscripţie publică pentru ţigări şi bere

Cine a spus că doar Guvernul poate iniţia campanii de subscripţie publică? Inspiraţi de strângerea de fonduri pentru „Cuminţenia pământului”, câţiva beţivi notorii din Vama Veche au lansat o campanie naţională de crowdfunding în scopul achiziţionării de ţigări şi alcool.

„Avem un site şi o linie telefonică prin care orice român poate contribui cu un leu. Dacă se strâng 6 milioane de euro, avem destulă băutură ca să nu mai trebuiască să muncim în viaţa noastră”, a explicat Robert Acrişor zis Piratu’, unul dintre iniţiatorii campaniei.

Pentru promovarea demersului, zeci de bannere uriaşe au fost deja montate pe Autostrada Soarelui şi în principalele gări ale ţării, amintindu-le turiştilor că pot participa nu doar cu bani, ci şi cu bunuri precum vodcă, ţuică la PET sau bere, cu condiţia să nu fie răsuflată şi să nu aibă nisip în ea.

„Drept răsplată, vom face un mare foc de tabără unde vom cânta toată noaptea cântece de munte, chiar dacă suntem la mare”, a adăugat vamaiotul, clătinându-se în ritmul îndrăgitei melodii „Râpa”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
28 iunie 2016 12:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult