Deşi nimeni n-o credea în stare, Viorica Dăncilă a înregistrat un succes major la întâlnirea de azi cu preşedintele Iohannis! Martorii spun că aceasta a reuşit să citească tot de pe foaia cu care venise şi să plece de la Cotroceni înainte ca preşedintele să apuce să spună ceva.

dancila_si_iohannis_dialog.jpg
“Sincer, mi-era teamă că o s-o încuie cu cine ştie ce întrebare despre economie, cam cum făcea golanul ăla de Băsescu când venea Ponta în vizită la el. Aşa că i-am zis: intri, citeşti repede-repede replicile astea şi rupi uşa! Neamţul e mai lent, în cel mai rău caz apucă să-ţi dea bună ziua ca să te încurce un pic”, spune Liviu Dragnea, care a pregătit-o pe Dăncilă zile întregi pentru întrevederea cu Iohannis.

“Viorica s-a descurcat cu brio, a citit aproape toate cuvintele, dar acum e epuizată. Sper că nu deranjează pe nimeni dacă îi preiau eu atribuţiile câtă vreme se reface”, a adăugat liderul PSD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 03.04.2018 16:04 Monden

National Cinematografic