Deşi nimeni n-o credea în stare, Viorica Dăncilă a înregistrat un succes major la întâlnirea de azi cu preşedintele Iohannis! Martorii spun că aceasta a reuşit să citească tot de pe foaia cu care venise şi să plece de la Cotroceni înainte ca preşedintele să apuce să spună ceva.

dancila_si_iohannis_dialog.jpg
“Sincer, mi-era teamă că o s-o încuie cu cine ştie ce întrebare despre economie, cam cum făcea golanul ăla de Băsescu când venea Ponta în vizită la el. Aşa că i-am zis: intri, citeşti repede-repede replicile astea şi rupi uşa! Neamţul e mai lent, în cel mai rău caz apucă să-ţi dea bună ziua ca să te încurce un pic”, spune Liviu Dragnea, care a pregătit-o pe Dăncilă zile întregi pentru întrevederea cu Iohannis.

“Viorica s-a descurcat cu brio, a citit aproape toate cuvintele, dar acum e epuizată. Sper că nu deranjează pe nimeni dacă îi preiau eu atribuţiile câtă vreme se reface”, a adăugat liderul PSD.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 03.04.2018 13:04 Monden

National Cinematografic