Interzis copiilor! Vârciu, Cruduţa şi Andreea Tonciu nu există, sunt de fapt părinţii!

Şoc în lumea mondenă! Paparazzi de la „Dilema veche” au descoperit că Liviu Vârciu, Cruduţa, Andreea Tonciu sau Adelina Pestriţu nu există cu adevărat în afara articolelor din tabloide! „Nimeni nu i-a văzut în realitate”, spun paparazzi, „au fost inventaţi pentru copiii de manelişti, aşa cum noi avem Moş Crăciun sau Iepuraşul de Paşti. De fapt, Vârciu sau Cruduţa sunt părinţii.”

Sociologii le dau dreptate şi spun că este vorba de o tradiţie care, în mod evident, provine de la ţară, fiindcă doar aici s-ar fi putut naşte asemenea personaje. „E vorba în mod clar de nişte creaţii cu rol educativ, se vede şi din textul lor – «Uite cum se dezbracă Cruduţa», «Vezi şi tu cum mănâncă Vârciu shaorma», exact cum sunt textele simple pentru copiii din clasele primare «Uite cum să te speli pe dinţi!» etc.. Sunt făcute pentru ca micuţii să înveţe lucrurile de bază în viaţă: cum să te dezbraci, cum să mânânci shaorma la terasă, cum să cânţi în duet cu Florin Salam”.

Surse din redacţia „Click!” confirmă, la rândul lor, informaţia şi spun că primesc zilnic sute de scrisori de la mici manelişti care le transmit Andreei Tonciu sau Adelinei Pestriţu ce şi-ar dori de la ele anul acesta. „Majoritatea le cer să facă sex, în general lucruri perverse, că de, sunt copiii, nu le lipseşte imaginaţia. Mai sunt totuşi şi unii prost-crescuţi care le cer să le aducă şi lor o maşinuţă sau chiar o carte. E clar că aceştia sunt copiii care au pierdut complet sensul tradiţiilor.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 noiembrie 2011 07:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult