În sfârşit, un mall bucureştean le arată bărbaţilor respectul pe care îl merită! În urmă cu câteva ore, în incinta complexului Super Mall Center din cartierul Colentina a fost dezvelită Statuia Bărbatului Necunoscut Care Aşteaptă Să Iasă Femeia Din Magazin, un monument dedicat tuturor bărbaţilor căzuţi pe frontul cumpărăturilor.

statuie_in_mall_barbat.jpg
Înaltă de 4 metri şi aşezată pe un soclu din marmură de Carrara, statuia are privirea pierdută a unui bărbat care şi-a consumat bateria telefonului şi acum numără frunzele unei ferigi ornamentale în timp ce partenera lui probează a 420-a pereche de pantofiori la reducere.

"Suntem foarte bucuroşi că societatea apreciază sacrificiul părinţilor noştri. Taică-miu a petrecut un an şi jumătate în mall pe timpul Marii Promoţii din 2013. De atunci nu mai e acelaşi om", spune urmaşul unuia dintre veterani.

La dezvelire au asistat numeroase oficialităţi din sectorul 2 al Capitalei, dar şi peste 1000 de bărbaţi care stăteau degeaba aşteptându-şi prietenele şi soţiile.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Sunday, 17.09.2017 15:24 Monden

National Cinematografic