În sfârşit, un mall bucureştean le arată bărbaţilor respectul pe care îl merită! În urmă cu câteva ore, în incinta complexului Super Mall Center din cartierul Colentina a fost dezvelită Statuia Bărbatului Necunoscut Care Aşteaptă Să Iasă Femeia Din Magazin, un monument dedicat tuturor bărbaţilor căzuţi pe frontul cumpărăturilor.

statuie_in_mall_barbat.jpg
Înaltă de 4 metri şi aşezată pe un soclu din marmură de Carrara, statuia are privirea pierdută a unui bărbat care şi-a consumat bateria telefonului şi acum numără frunzele unei ferigi ornamentale în timp ce partenera lui probează a 420-a pereche de pantofiori la reducere.

"Suntem foarte bucuroşi că societatea apreciază sacrificiul părinţilor noştri. Taică-miu a petrecut un an şi jumătate în mall pe timpul Marii Promoţii din 2013. De atunci nu mai e acelaşi om", spune urmaşul unuia dintre veterani.

La dezvelire au asistat numeroase oficialităţi din sectorul 2 al Capitalei, dar şi peste 1000 de bărbaţi care stăteau degeaba aşteptându-şi prietenele şi soţiile.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Sunday, 17.09.2017 12:24 Monden

National Cinematografic