La cererea publicului, Horia Brenciu lansează un album de tăcere

Cu acest album, Horia Brenciu vine în întâmpinarea fanilor săi fideli care de ani buni așteaptă un pic de liniște de la artistul lor preferat. „Am observat că publicul meu mă aplaudă frenetic oridecâte ori mă opresc din cântat ca să beau puțină apă. De-a lungul timpului eu am încercat să cânt toate genurile de muzică, dar am obervat că cel mai bine prind pauzele dintre melodii”, mărturisește artistul.

Albumul a fost foarte bine primit de criticii muzicali, care cred că Horia Brenciu a găsit în sfârșit stilul care-i pune în valoare cel mai bine vocea. Horia Moculescu: „Tăcerea lui Brenciu este una foarte relaxantă, te binedispune fără să vrei. Cu acest album, Brenciu pare că s-a reinventat total! A evoluat mult, nu mai este deloc cântărețul închipuit cu o voce enervantă de pe albumele sale anterioare.”

Horia Brenciu spune că ideea albumului i-a venit în timpul unui concert la Sala Palatului. „Eram pe scenă, promovam albumul «Fac ce-mi spune inima» și au fost multe voci din public care-mi sugerau să fac cu totul și cu totul altceva! Majoritatea sugestiilor nu aveau nicio legătură cu muzica, ci doar cu persoana care striga la mine.”

Scris de TNR
8 mai 2012 06:05

Alte articole

Vezi mai mult