La fiecare tren cu studente sosit în Capitală aterizează 10 avioane cu moşi italieni

Toamna e adevăratul sezon turistic în Bucureşti! Întoarcerea studentelor în Capitală a produs şi în acest an un vârf de sosiri ale turiştilor în vârstă din Italia. Un studiu arată că la fiecare tren cu studente care soseşte în Gara de Nord, pe aeroportul Otopeni aterizează 10 low-costuri din Italia, burduşite cu cei mai libidinoşi boşorogi macaronari.

Moşii italieni nu se complică cu bagaje voluminoase, ei vin doar cu un troller în care au prezervative, Viagra, bani cash şi aparatul de curăţat proteza dentară. Cei mai mulţi cumpără o sticlă de prosecco din magazinul aeroportului, ca să le vrăjească pe studente că e “de-ăla original din Italia”, chestie la care proastele evident pun botul.

“Dacă te plimbi prin centrul Bucureştiului vei remarca densitatea mare de bunăciuni îmbrăcate de la second şi puzderia de moşi care se holbează la ele şi le urmăresc. Spre seară îi vezi aşezaţi la mese de 2 persoane, mai retrase, discrete, unde discută asemănările lingvistice, discuţia fiind presărată cu sute de come se dice-uri”, spune Decebal Popescu, antropolog.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
2 octombrie 2019 13:28
Citește mai mult despre: student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult