Mai mulți vamaioți au petrecut week-endul la Glina, fără să realizeze că nu se află în Vama Veche

Pentru că au plecat direct beți spre Vama Veche, mai mulți bucureșteni au ajuns doar până la gropa de gunoi de la Glina. Asta pentru că, în timp ce treceau pe lângă ea, unul dintre ei a exclamat ”Uite, bă, Vama! Ce repede am ajuns.” Câteva minute mai târziu, bucureștenii aveau corturile amplasate printre gunoaiele de la Glina.

Dotați cu bere la pet și pâine, bucureștenii n-au avut nici o șansă să descopere că nu se află în Vama Veche. Asta pentru că, deși merg în Vama Veche de câțiva ani, niciodată până acum n-au reușit să vadă marea. ”Punem cortul, bem bere la pet în fața lui, ăsta e spiritul din Vamă”, a explicat unul dintre idioți, Geo Lemandroi.

Nici măcar prietenii lor de pe Facebook n-au realizat că se află într-o groapă de gunoi. La absolut toate pozele de la Glina postate pe Facebook au primit doar comentarii de genul ”Ce tare, sunteți în Vamă!”, ”Vin și eu acum spre Vamă, ne vedem acolo” sau ”Super pozele, se simte spiritul inconfundabil al Vamei în ele”. Ba chiar au primit și Like de la Tudor Chirilă la ele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 mai 2015 12:05

Alte articole

Vezi mai mult