Mario Iorgulescu, transferat în Italia că e scump să cari cocaină de-acolo până aici

Mario Iorgulescu, tânărul care conducea beat cu 250km/h o mașină prin oraș, fiind oprit doar de victima sa, care circula regulamentar, a fost transferat în această dimineață la o clinică din Italia. Transferul a fost făcut la cererea familiei, adică a tatălui său, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal și omul care i-a dat bani de mașină, alcool și droguri.

„Dacă îl mai țineam aici mă omorau cu banii și transporturile, știți cât costă să aduci cocaină din Italia, câte șpăgi se dau în vamă, câte la polițiști? Nu e ca și cum ai aduce-o invers, de la Est la Vest, aia e ușor, că e unsă mașinăria, de-aia cade câte-o tonă în mare și nu clipește nimeni”, a declarat Gino Iorgulescu unor prieteni apropiați.

Acesta a mai spus că are nevoie de bani că și procurorii bucureșteni s-au cam lăcomit, și dacă mai vrea să-i țină dosarul „în rem” și să se prefacă că nu știu cine era la volan, mai trebuie să decarteze bani sau favoruri. „Niște nesimțiți, mi-au cerut șpagă inclusiv ca să se prefacă surprinși că-l scot pe ăsta din țară dimineața asta, pe bune, păi pe vremea mea serviciile astea erau incluse în prețul general, nu mă taxezi pentru fiecare căcat la ca low-cost”.

Scris de Ef
23 septembrie 2019 15:09
Citește mai mult despre: Iorgulescu

Alte articole

Vezi mai mult