Masoneria din Moldova, singura din lume care are ca siglă un triunghi cu ochiul umflat

În cadrul reuniunii mondiale a grupului Bildeberg și a marilor confrerii masonice, liderii evrei ai acestei mișcări oculte au atras atenția masoneriei din Moldova să fie un pic mai discretă, că deja știe toată lumea că ei sunt masoni moldoveni. Ca dovadă, marea Lojă moldovenească este singura la care ochiul este un pic umflat și roșu. 

„Fraților, înțelegem că aveți niște ritualui și niște obiceiuri, toți le avem, de-aia suntem în Masonerie și nu într-o organizație reală care chiar face ceva. Dar ideea era să fim mai discreți, nu se poate să se vadă ochiul ăla chiar așa, ne strică imaginea”, a anunțat Alphonse Daudet, mare maestru de grad 38 al Lojei Europene și a Ducatului de Luxemburg. 

Totodată acesta le-a cerut masonilor moldoveni să schimbe un pic și restul siglei, că în loc de echer și compas au un par și un topor, care nu par elemente foarte misterioase și inteligente. Din păcate acestea au fost și ultimele cuvinte rostite de marele Maestru pentru că în sala Templului s-a auzit un „pi șini fași tu mason moldovian, uăi” și s-a iscat o încăierare generală. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

30 aprilie 2019 15:42
Citește mai mult despre: mason

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult