Inconştienţa unui tânăr de 24 de ani era să-l coste scump! La grătarul de 1 Mai, după câteva beri, lui Mihai Grigore i s-a părut amuzant să-şi pună ca sonerie sfârâitul micilor, sunet pe care tocmai îl înregistrase pe telefon.

metrou_mici_sfarait_bale.jpg

În această dimineaţă, zgomotul delicios al cărnii pe jar s-a auzit în întreg metroul, lăsându-le gura apă celor peste 300 de pasageri aflaţi în drum spre Pipera. Inundaţia a afectat grav circuitele electrice ale metroului, iar nivelul balelor a atins 40 cm în momentul culminant al sfârâitului, însă nimeni nu a fost rănit.

"Eram la pădure cu băieţii, aşteptam să se rumenească ultima tranşă de mici. Atunci am înregistrat 5 secunde de sfârâit - atât, doar cinci secunde - şi mi s-a părut distractiv să mi-l pun ca ringtone. Eram ameţit, cu burta plină, îmi pare rău că nu am luat în calcul toate implicaţiile gestului", spune tânărul, care s-a oferit să suporte daunele şi să şteargă cu mopul.

"Oameni ca el trebuie pedepsiţi exemplar. Data viitoare să se gândească şi la noi, ăştia care am stat în oraş de 1 Mai", a exclamat un călător din metrou, zvârcolindu-se de poftă într-o baltă de salivă.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 02.05.2017 13:49 Monden

National Cinematografic