Inconştienţa unui tânăr de 24 de ani era să-l coste scump! La grătarul de 1 Mai, după câteva beri, lui Mihai Grigore i s-a părut amuzant să-şi pună ca sonerie sfârâitul micilor, sunet pe care tocmai îl înregistrase pe telefon.

metrou_mici_sfarait_bale.jpg

În această dimineaţă, zgomotul delicios al cărnii pe jar s-a auzit în întreg metroul, lăsându-le gura apă celor peste 300 de pasageri aflaţi în drum spre Pipera. Inundaţia a afectat grav circuitele electrice ale metroului, iar nivelul balelor a atins 40 cm în momentul culminant al sfârâitului, însă nimeni nu a fost rănit.

"Eram la pădure cu băieţii, aşteptam să se rumenească ultima tranşă de mici. Atunci am înregistrat 5 secunde de sfârâit - atât, doar cinci secunde - şi mi s-a părut distractiv să mi-l pun ca ringtone. Eram ameţit, cu burta plină, îmi pare rău că nu am luat în calcul toate implicaţiile gestului", spune tânărul, care s-a oferit să suporte daunele şi să şteargă cu mopul.

"Oameni ca el trebuie pedepsiţi exemplar. Data viitoare să se gândească şi la noi, ăştia care am stat în oraş de 1 Mai", a exclamat un călător din metrou, zvârcolindu-se de poftă într-o baltă de salivă.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Tuesday, 02.05.2017 11:49 Monden

National Cinematografic