Metrou inundat cu bale după ce un călător şi-a pus ca sonerie la telefon un sfârâit de mici

Inconştienţa unui tânăr de 24 de ani era să-l coste scump! La grătarul de 1 Mai, după câteva beri, lui Mihai Grigore i s-a părut amuzant să-şi pună ca sonerie sfârâitul micilor, sunet pe care tocmai îl înregistrase pe telefon.

În această dimineaţă, zgomotul delicios al cărnii pe jar s-a auzit în întreg metroul, lăsându-le gura apă celor peste 300 de pasageri aflaţi în drum spre Pipera. Inundaţia a afectat grav circuitele electrice ale metroului, iar nivelul balelor a atins 40 cm în momentul culminant al sfârâitului, însă nimeni nu a fost rănit.

„Eram la pădure cu băieţii, aşteptam să se rumenească ultima tranşă de mici. Atunci am înregistrat 5 secunde de sfârâit – atât, doar cinci secunde – şi mi s-a părut distractiv să mi-l pun ca ringtone. Eram ameţit, cu burta plină, îmi pare rău că nu am luat în calcul toate implicaţiile gestului”, spune tânărul, care s-a oferit să suporte daunele şi să şteargă cu mopul.

„Oameni ca el trebuie pedepsiţi exemplar. Data viitoare să se gândească şi la noi, ăştia care am stat în oraş de 1 Mai”, a exclamat un călător din metrou, zvârcolindu-se de poftă într-o baltă de salivă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
2 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: 1 mai mici sfarait sonerie telefon

Alte articole

Vezi mai mult