Mii de bărbaţi şi-au surprins azi iubitele cu o cutie de bomboane, că au nevoie de carton pentru pancarte

Politica pătrunde chiar şi în relaţiile de cuplu! Deşi, până acum, se împotriveau cu obstinaţie zilei de Sf. Valentin, mii de bărbaţi din întreaga ţară le-au cumpărat anul acesta iubitelor cele mai mari cutii de bomboane pe care le-au putut găsi. Impresionate de gestul partenerilor, femeile nu s-au întrebat de unde atâta romantism, dar câţiva dintre iubiţi recunosc că au făcut-o fiindcă au nevoie de carton pentru pancartele cu “M**e Dragnea”.

“Am găsit o cutie de bomboane de doi metri, nevastă-mea o să fie încântată. E uriaşă!”, spune Decebal Popescu, soţ din sectorul 4 al Capitalei. “Sper să le mănânce pe toate până diseară, că am o idee grozavă de pancartă şi-mi trebuie cutia.”

Mai mult decât atât, tradiţionala manifestaţie anti-PSD va coincide, transmit surse din serviciile secrete, cu un miting uriaş împotriva Zilei Îndrăgostiţilor. “Ambele sunt roşii şi ne oprimă”, ar fi motivat un participant.

Pe de altă parte, în lumina ultimelor ieşiri la rampă ale politicienilor, vânzările de trandafiri au scăzut considerabil, se plâng mai multe florărese din centrul oraşului, reprofilate recent pe vuvuzele şi steguleţe.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
14 februarie 2017 10:02

Alte articole

Vezi mai mult