Moș Crăciun, despre ce-și doresc românii: ”Am primit mii de scrisori cu «Sper să crape Victor Ponta!»”

Dacă în alți ani românii îi cereau lui Moș Crăciun dulciuri, telefoane sau televizoare, anul acesta situația a stat complet diferit. De departe, cea mai arzătoare dorință a românilor a fost legată de Victor Ponta. ”Peste 90% din românii care mi-au scris au spus că își doresc să crape Victor Ponta”, a recunoscut Moș Crăciun.

Chiar dacă a fost surprins la început, după ce a căutat pe internet și a aflat cine e Victor Ponta și cu ce se ocupă acesta sau ce mizerii a declart de-a lungul timpului, Moș Crăciun a înțeles imediat de ce își doresc atât de mulți români ca acesta să crape. Ba chiar s-a arătat nedumerit de ce nu au început românii să-și dorească să crape Victor Pontaîncă de acum câțiva ani, cum ar fi fost normal.

”Din păcate”, a spus Moșul, ”nu depinde de mine asta cu crăpatul lui Victor Ponta. Cel mult pot să mă asigur că sub bradul lui Ponta n-o să fie mâine dimineață nici un cadou, ceea ce bineînțeles că voi face. Dar, la fel ca majoritatea românilor, nu pot să nu fac și eu tradiționala urare «Sper să crăpi, Victor Ponta!»”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 decembrie 2016 17:12

Alte articole

Vezi mai mult