Mulțumim, Bianca! Toți românii care au fost anul ăsta la mare trebuie vaccinați contra gonoreei!

Simți o usturime suspectă? Ai fost la mare? E clar. Ai avut ghinionul să intri în apă după Bianca Drăgușanu și ai luat gonoree, cea mai veche boală din lume. Nu dispera, nu ești singur. Milioane de români care au fost anul ăsta la mare trebuie să-și facă vaccinul anti-gonoreic, iar pentru asta le puteți mulțumi ”divelor” centuriste din tabloide.

”Vaccinul nu costă mult, dar mai mare e deranjul să te duci la dermato-venerice. Plus că ești luat în evidență și nu mai poți să te angajezi în industria iaurturilor”, spune Mioara Papuc, din Berceni. Aceasta e decisă să-și facă analize complete, pentru că a văzut la televizor că și alte dive au fost pe litoral și au intrat în apă: ”Am înțeles că Marea Neagră comunică cu Mediterana și am văzut că Mihaela Rădulescu a făcut baie la Cannes. Înseamnă că sunt suspectă și de sifilis”, spune disperată Mioara Papuc.

Medicii spun că pentru a nu se crea cozi la cabinetele de boli venerice românii pot încerca vaccinul de casă. ”Deschideți televizorul pe emisiunea lui Măruță, sau a lui Capatos, dar numai 30 de secunde, apoi schimbați canalul. Așa formați anticorpi contra gonoreei”, explică Decebal Popescu, medic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 august 2015 10:08
Citește mai mult despre: bianca dragusanu gonoree Mihaela Radulescu

Alte articole

Vezi mai mult