Naruhito, oficial împăratul Japoniei. A preluat colecţia de manga şi hentai a tatălui său

Pe lângă coroană, sabia ninja originală imperială şi cheile de la Voltronul imperial care stă la pândă în Pacific, noul împărat al Japoniei primeşte de la antecesorii săi şi altceva, mai util.

“Conform cutumei de la curtea japoneză, împăraţii nu au voie să folosească suport electronic pentru masturbare, aşa că sunt nevoiţi să se descurce cu reviste de hârtie. De-a lungul secolelor, colecţia imperială de la Kyoto a ajung la sute de mii de exemplare de manga şi hentai, şi transferul colecţiei face parte din ceremonialul încoronării”, spune niponologul Decebal Popescu.

Colecţia de porno cu caracatiţe care sug, ling şi împing, numită şi hentai, a fost în trecut prilej de dispute istorie. A fost un împărat care şi-a pierdut coroana după ce a fost prins făcând laba într-un cinematograf în 1919. De atunci, urmaşii săi au fost supravegheaţi permanent şi puşi să folosească hentaiul.

În ce priveşte prinţesele japoneze, acestea nu sunt obligate să folosească revistele hentai, ci intră şi ele pe pornhub şi se freacă pe massage şi interracial, sau toxic masculinity, ca toate fetele.

Scris de TNR
23 octombrie 2019 14:10
Citește mai mult despre: hentai

Alte articole

Vezi mai mult