Neglijență gravă în Vaslui! Doi părinți inconștienți îi dădeau copilului spirt netrecut prin pâine

Un sat întreg din judeţul Vaslui e în flăcări, după ce zilele trecute un bărbat din localitate a fost acuzată că îşi maltrata copiii! Sub ochii concubinei sale, acesta îi servea pe cei mici cu spirt netrecut prin pâine, o practică pe care localnicii o consideră “barbară” şi “nedemnă”.

“Să nu filtrezi alcoolul măcar printr-o felie de franzelă? Ce-i asta, suntem în Evul Mediu?… Spirtul ăla nu e bun nici măcar pentru cai sau raţe, darămite pentru copii?”, a exclamat un consătean. “Eu alor mei, când n-am decât spirt, li-l trec prin cozonac! Dar de obicei fac un efort şi le iau un lichior, o vişinată… La naiba, ţin la familia mea, nu ca nemernicii ăştia!”

Potrivit apropiaţilor, în familia acuzată se întâmplă foarte multe lucruri ciudate. „Copilul cel mic are capul cât un dovleac şi vrea să cucerească lumea, iar câinele a început să vorbească şi se dă intelectual. E de la chimicalele din spirt, vă spun eu!”

„Nu vreau să ştiu ce-au să le dea lor copiii de băut la bătrâneţe. Fresh de portocale? Apă plată? Mă trec fiorii numai când mă gândesc”, au adăugat cei doi vecini ai familiei denaturate, un pilot de avion pervers şi un poliţist. „La naiba, ori suntem în ‘Family Guy’ de pe Comedy Central Extra, ori oamenii ăştia chiar au o problemă şi ar trebui să intervină autorităţile!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 ianuarie 2016 12:37
Citește mai mult despre: familie neglijenta spirt Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult