Îndrăgita vedetă Loredana Groza nu e străină de trucurile menite să o facă să pară mult mai tânără decât este. Deși în general apelează la tencuieli groase cu fond de ten, farduri sau filtre mincinoase de Instagram, recent Loredana a mai scos un as din mânecă: s-a pozat lângă băbăciunea pământului Mihaela Rădulescu, pe lângă care pare cu 30 de ani mai tânără.insta_mihaela_lori.jpg

Cele două moldovence au pus versiuni diferite în Instagramul propriu, ambele cu haștag #nofilter, dar în variante care le avantajează propria persoană. Ce nu diferă e explicația: ”Eu alături de o babă anonimă. Ia uite ce bine arăt pe lângă hoașca asta”, au scris fiecare la descriere.

În timp ce Loredanei i-a cam ieșit figura, Mihaelei Rădulescu i-a atras lumea atenția că are totuși peste 60 de ani și nu mai păcălește pe nimeni, mai ales când apare în poze fără proteza heavy duty.

În schimb, Loredana a primit mii de Like-uri la poză, precum și comentarii de genul ”Ce drăguț, nimeni nu se mai gândește la bunici zilele astea!”. Mulți fani ai Loredanei au întrebat și: ”La ce azil e făcută poza? Vreau s-o internez și eu bunicii, au 80 de ani dar arată mai bine decât aia de lângă tine”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 10.12.2018 19:23 Monden

National Cinematografic