Nuţu le-a dat săbii maimuţelor din Thailanda: Se băteau cu mâinile goale, ca animalele

Nuțu Cămătaru ne-a arătat încă o dată cât de mult iubește și respectă animalele. Ca toată lumea, a văzut și el imaginile cu bandele rivale de maimuțe din Thailanda care s-au încăierat într-o intersecție, doar că în loc să se amuze, ca toți ceilalți, Nuțu Cămătaru s-a întristat.

„Bietele de ele, se bat cu mânile goale, ca animalele“, a oftat Nuțu Cămătaru. „Mi se rupe inima să le văd așa, mai ales că am eu și acasă maimuțică și știu cum e.“ Așa că Nuțu a închiriat un vapor, l-a umplut cu săbii și topoare și l-a trimis spre Thailanda. Pe vapor sunt și câțiva dintre locotenenții lui, care trebuie să se asigure că armele albe ajung la bietele maimuțici, și nu la oameni.

Oamenii lui Nuțu vor trebui și să filmeze o bătaie între bandele rivale de maimuțe, în care acestea să folosească săbiile și topoarele trimise din România. „Abia aștept filmarea, n-o să am liniște până nu văd că maimuțele din Thailanda se bat ca interlopii, cu săbii și topoare, nu cu mâinile goale, ca animalele“, a spus Nuțu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 august 2021 12:42
Citește mai mult despre: nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult