Pandemia din China ia proporţii îngrijorătoare! Potrivit experţilor OMS, până la finalul anului 2 miliarde de locuitori ai planetei ar putea fi utilizatori TikTok.

tiktokpandemie.jpg

"E un sindrom grav, asemănător cu banalul Instagram sezonier, dar mai contagios şi mult mai periculos. Eu unul am pe cineva în familie infectat de câteva luni, încerc să-l evit de atunci dar tot reuşeşte să mă spameze cu tot felul de cretinisme şi mi-e frică să nu mă contamineze şi pe mine", spune Aurel, 29 de ani.

În unele cazuri, bolnavii de TikTok au reuşit să-şi revină, dar procesul de recuperare a fost lung şi anevoios. "A fost groaznic. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc e că îmi tot venea să mă înregistrez făcând tumbe prin casă cu o mască de cal. Mai departe, totul e doar un mare cretinism înceţoşat", povesteşte Marcela, pacientă vindecată de TikTok.

Specialiştii nu ştiu încă de unde exact a apărut temuta afecţiune, însă există speculaţii că TikTok ar fi luat naştere în Wuhan după ce un adolescent s-ar fi filmat mâncând un liliac.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 10.04.2020 12:06 Monden

National Cinematografic