Parcagiii s-au reprofilat! Acum oferă locuri libere pe grătare contracost

Sutele de mii de români care au încercat să facă un grătar de 1 Mai s-au plâns de absenţa locurilor special amenajate pentru o astfel de activitate. De pe urma acestei situaţii au profitat însă parcagiii, care s-au reprofilat şi au oferit, contracost, locuri libere pe grătar, în care românii să-şi prepare în condiţii legale micii şi fripturile.

„Şefu’, şefu’, am două locuri pentru mici pe grătarul ăsta, hai că nu-ţi cer mult. Şi, dacă mai aştepţi puţin, îţi rezolv şi un loc pentru fleica aia de carne. Hai, nu te mai învârti, că n-o să găseşti nicăieri un loc mai bun ca ăsta”, a fost mesajul de întâmpinare al „grătargiilor” pentru românii aflaţi în căutarea unui loc de făcut grătarul.

Un român care şi-a aşezat micii şi carnea pe un astfel de grătar fără să-i plătească „grătargiului” a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. „Când să-mi ridic micii, am rămas şocat. Nesimţiţii mi-au zgâriat micii, au scuipat pe ceafa de porc, după care au dat şi cu ulei de maşină peste partea mea de grătar. Dacă ştiam că se ajunge la asta, le dădeam şpaga cerută şi aveam parte de un grătar decent”, ne-a relatat acesta.

Scris de Calin
2 mai 2012 10:05

Alte articole

Vezi mai mult