Premiera 50 Shades of Grey a avut loc în România concomitent cu Statele Unite iar asta înseamnă că și aici biletele au fost epuizate în câteva ore. Româncele s-au înghesuit să vadă aventurile chipeșului domn Grey, dar nu toate au avut norocul să prindă bilete în sala de cinema.

alexandra stan batuta.jpg

„M-a zis bărbatu-miu când am ajuns la casă și ne-o zis că nu mai sunt bilete să mergem urgent acasă, că îmi arată el 50 Shades de-o să mă satur. Și, om corect, vă spun, s-a ținut de cuvânt. A început cu o ședință de sado-maso cum am intrat pe ușă, apoi a băut un pet de bere să se odihnească, și-a urmat și partea cu sexul. Cum să vă spun, a fost ca-n filme”, a povestit Mioara Papuc, una din femeile care a avut parte de o reprezentație live a filmului. 

Alte românce spun că au avut parte de premieră fără să fie nevoite să meargă la cinema. „Am venit de la muncă și l-am întrebat: iar bei? De-acolo până la 50 de umbre a fost doar un pas. Era dezlănțuit”, a explicat Elena Mihăescu, o româncă din municipiul Bârlad. „Eu sunt sadomasochistă din 73, dar n-am mai văzut așa ceva până acum”, a precizat și o vecină de pe scara unde a avut loc premiera filmului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 16.02.2015 17:12 Monden

National Cinematografic