Dacă aveați impresia că pesta porcină va goli toate mesele de Crăciun și ne va răpi superba tradiție de a ucide în chinuri un animal inteligent pentru a ne îmbuiba din carnea lui și a face selfie-uri stupide, nu vă temeți: veganii ne salvează printr-o idee absolut genială: au inventat porcul construit exclusiv din brânză tofu.

porctofu.jpg
"Am început lucrările la porcul tofu încă din prima zi când am auzit de pesta porcină și ravagiile pe care le-ar putea produce", spune Brocoli Popescu, cercetător vegan. "Așa am decis să venim în întâmpinarea românilor creând un animal 100% din plante".

Cercetătorul a explicat principalele beneficii ale noului tip de porc. "În primul rând, porcul tofu este foarte ușor de tăiat, practic cuțitul trece ca prin brânză, pentru că nu are oase. Beneficiază de un șorici extrem de sănătos, din carton, pentru că, după cum știți, cartonul este cel mai popular aliment în rândul veganilor. Mai mult, nu veți fi nevoiți să aruncați sângele, pentru că este ulei de cocos", a mai adăugat Brocoli Popescu.

Pe lângă porcul tofu, veganii au pregătit o mulțime de bunătăți pentru masa de Crăciun, precum sarmalele în foi de cânepă, cârnații de quinoa, sau piftia din pudră proteică de goji.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Luchian | Wednesday, 29.08.2018 20:49 Monden

National Cinematografic