Pepenii din Grecia și cei din Turcia s-au luat la bătaie într-o piață din Capitală

Cea mai zemoasă şi dulce răfuială din ţară a avut loc ieri, în Piaţa Râmnicu Sărat din Sectorul 3! Două mormane de pepeni, din Grecia şi Turcia, s-au luat la bătaie după ce un pepene grec i-a fi adresat injurii unui pepene turc, pe fondul unui conflict mai vechi între cele două ţări.

„Era dimineaţă, îmi beam cafeluţa şi dezlegam integrame, aşteptând să vină clienţii”, spune Geani, pepenarul pieţei. „La un moment dat, aud nişte strigăte, poate erau în greacă sau în turcă, sincer vă spun, vând pepeni de ani de zile dar nu le-am învăţat limba. Înainte să apuc să-i plesnesc cu revista făcută sul, ca să se liniştească, s-a dezlănţuit haosul. Se ciocneau pepene în pepene, se muşcau de codiţe, un pepene mi-a luat cuţitul şi a început să le facă dopuri altor pepeni… Am sunat la 112, ce era să fac?”

La sosirea poliţiştilor, doar câţiva pepeni mai rămăseseră întregi, spun vânzătorii din piaţă. Pepenii au fost ridicaţi cu duba şi duşi la Secţia 12 pentru lămurirea circumstanţelor încăierării.

Rămăşiţele pământeşti ale pepenilor care au pierit în conflict vor fi transformate în suc de pepene, posibil chiar granita dacă face cineva rost de gheaţă pisată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 august 2021 16:03
Citește mai mult despre: pepeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult