Pițipoanca de la Arad ajunsă inspector școlar se apără: ”Măcar eu nu m-am cerut primar, ca pițipoanca de la București”

Deranjată că lumea îi spune c-a ajuns inspector școlar pe pile și fără să aibă vreo competență, pițipoanca din Arad a ieșit la atac. ”Dar pe pițipoana din București care a ajuns primar n-o vedeți?”, a răbufnit aceasta. ”Eu măcar am avut decența să cer un simplu post de inspector școlar, nu să ajung ditamai primarul. Ca să nu mai zic că pițipoanca de la București e și mai bătrână, și mai proastă decât mine.”

Extrem de deranjată de aceste declarații, pițipoanca de la București nu s-a putut stăpâni și, de nervi, și-a devastat atât posterul cu Dolănescu din buda din fundul cărții, cât și carpeta cu ”Răpirea din serai”. Și de parcă asta nu era de ajuns, i-a și răsturnat lui Pandele berea la pet și bolul cu semințe pe care le savura în sufragerie.

Se pare că pițipoanca de București a fost deranjată nu doar de vorbele pițipoancei din Arad, cât și de faptul că aceasta primește mai multă atenție decât ea în presă. Așa că l-a sunat pe bunul ei prieten Dan Capatos, ca s-o consilieze ca să redevină prima pițipoancă a țării. Dan Capatos a liniștit-o și i-a spus că nu trebuie să facă nimic, că oricum în câteva zile toată lumea va uita de pițipoanca din Arad și ea va redeveni prima pițipoancă a țării.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
26 septembrie 2017 12:11
Citește mai mult despre: Bucuresti pitipoanca primar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult