Piţipoancă în haină de blană, confundată cu un urs şi tranchilizată de jandarmi

Panică în Poiana Brașov din cauza unei pițipoance care s-a dus pe pârtie îmbracată într-o haină de blană. Ea a fost pe bună dreptate confundată cu un urs și a stârnit spaime și urlete printre turiști. Pentru că pițipoanca părea agresivă, turiștii au sunat panicați la 112, iar jandarmii sosiți la fața locului au tranchilizat-o.

Odată tranchilizată, pițipoanca a fost transportată cu o dubă în rezervația de urși de la Zărnești și lăsată acolo. „Era încă adormită de la tranchilizant, dar imediat ce-am lăsat-o în rezervație am remarcat că alți urși s-au apropiat de ea și au început s-o miroasă, semn că probabil o recunosc“, a povestit jandarmul care a transportat-o la Zărnești.

Situația s-a complicat însă după câteva ore, când un cocalar a reclamat la poliție că i-a dispărut pițipoanca de pe pârtie. Când au văzut poza ei polițiștii au realizat că ursul dus în rezervația de la Zărnești era, de fapt, chiar pițipoanca dată dispărută. Așa că l-au rugat pe cocalar să se îmbrace cu o haină de blană, promițându-i că apoi îl vor duce în locul unde se află pițipoanca lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 ianuarie 2022 08:06
Citește mai mult despre: cocalar pitipoanca poiana brasov urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult