Artiştii pot fi capricioşi, dar cei care vin în România parcă nu pot fi mulţumiţi nicicum! Anul acesta, multe dintre vedetele de la Untold au avut pretenţii exagerate din partea organizatorilor: Armin van Buuren, de exemplu, a cerut să fie lăsat naibii în pace şi să nu mai fie chemat la toate şuşele.

arminbuuren.jpg
"Răsfăţatul DJ Tiesto şi-a dorit şi el un pahar cu apă, un sandviş şi un bilet clasa I cu primul avion, tren, autocar sau orice îl scoate mai repede de la noi din ţară", povesteşte nea Gică de la machiaj, care jură că le-a văzut pe toate de când lucrează pentru marile festivaluri din România.

"Mi-a adus aminte de Michael Jackson în '92, şi ăla a vrut o fântână cu ciocolată, două baxuri de Veuve Cliquot şi să plece naibii de aici imediat după concert. Spunea că totul pute."

Cei mai modeşti au fost, ca de obicei, muzicienii români, care se mulţumesc mai mereu cu o pungă de fise şi o şansă să se strecoare în valizele interpreţilor străini, adaugă nea Gică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 03.08.2018 22:32 Monden

National Cinematografic