Prezicătoarea Carmen Harra a găsit în grădină un proiectil neexplodat din Al Treilea Război Mondial!

Operatoarele de la 112 au avut în această dimineaţă surpriza să vorbească cu însăşi Carmen Harra! Faimoasa prezicătoare a apelat la numărul de urgenţă pentru a reclama faptul că, în vreme ce-şi săpa grădina, a dat peste un proiectil neexplodat din Al Treilea Război Mondial. O echipă de pirotehnişti s-a deplasat imediat la faţa locului şi peste un secol, când proiectilul va fi vizibil şi pentru cei fără darul previziunii, va încerca să îl scoată din pământ şi să-l detoneze într-un poligon.

Potrivit declaraţiilor lui Carmen Harra, singura care în momentul de faţă poate vedea obuzul neexplodat, acesta datează din Al Treilea, dacă nu chiar din Al Patrulea Război Mondial. “Ştiu precis că e vorba de un proiectil de tun neutrinic de 75 mm, mi-a explicat stră-strănepotul meu care va face armata la artilerie pe vremea aia”, spune prezicătoarea.

De altfel, nu este prima dată când Carmen Harra dă în mod accidental peste urme ale unor faimoase războaie care vor avea loc în următoarele secole. În ultimii ani, în vreme ce-şi extindea casa, clarvăzătoarea a dezgropat un număr impresionant de scuturi energetice şi raze laser în stare atât de bună încât nici n-ai fi crezut că vor ajunge în pământ abia peste cîteva zeci sau chiar sute de ani. “În mod sigur”, conchide Carmen Harra, “în această zonă va avea loc o mare bătălie, încă necunoscută futurologilor.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 decembrie 2011 07:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult