Respect, Gabi Firea! Pe lângă luminiţe, de Paşti se vor da colinde în supermarketuri şi la metrou

Dacă v-aţi bucurat că o să avem luminiţe de Paşti de 175.000 de euro, o să vă încânte cele mai noi veşti de la Primărie! În această dimineaţă, Gabi Firea a anunţat alte măsuri menite să le insufle bucureştenilor spiritul sărbătorilor.

“Luminile de Paşti au fost doar primul pas. De mâine intenţionăm să obligăm supermarketurile să difuzeze colinde. Cui nu-i plac colindele, ăla n-are suflet”, a declarat edilul şef al Capitalei. “În Piaţa Constituţiei, după cum ştiţi, va avea loc tradiţionalul Târg de Paşti, cu un brad de 15 metri, împodobit cu iepuraşi, iar copiii se vor putea întâlni cu Moş Paşti, îndrăgitul bărbos cu multe ouă.”

Gropile apărute în carosabil după topirea zăpezii vor fi conservate cel puţin până în Săptămâna Mare, pentru ca şoferii evlavioşi să refacă Drumul Patimilor în fiecare zi, au adăugat surse din Primăria Capitalei.

“De asemenea, dacă vremea va fi favorabilă, pe Dealul Mitropoliei ar putea fi răstignit Remus Cernea”, a completat un apropiat al Gabrielei Firea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
13 martie 2017 17:38
Citește mai mult despre: colinde gabi firea luminite pasti primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult