Respect! Un român a găsit o şaorma pe jos şi a înapoiat-o poliţiei

Gest fără precedent al unui român, care a găsit o şaorma pe stradă şi a înapoiat-o imediat poliţistului care a pierdut-o, devenind peste noapte cetăţean de onoare al propriei localităţi.

„Mi-am dat seama imediat că un poliţist şi-a pierdut şaorma, probabil în timpul unei urmăriri spectaculoase. Am luat-o şi nu am ezitat. Am dus-o imediat la cea mai apropiată secţie de poliţie, de unde a fost recuperată în scurt timp de poliţistul căruia îi aparţinea”, spune Decebal Popescu, românul care a găsit o şaorma şi nu şi-a însuşit-o.

În timpul conferinţei de presă organizate la cererea jurnaliştilor uluiţi de gestul românului, poliţistul recunoaşte că gestul lui Decebal Popescu e fără precedent în istoria localităţii.

„Era o şaorma de vită, cu de toate şi cu extra sos picant. Vă daţi seama că oricine altcineva din ţara asta ar fi luat-o şi ar fi mâncat-o, dar acest cetăţean onest mi-a adus-o înapoi”, a declarat Victor R, poliţistul neatent.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 februarie 2014 03:02

Alte articole

Vezi mai mult