Româncele întreabă dacă pot merge la vot în chiloți tanga, ca Erika Isac, sau trebuie și haine

Puternicul mesaj lansat de tânăra Erika Isac în mediul online prin care ia pozitiții controversate, dar extrem de importante pentru societatea românească, a stârnit valuri dar și o mulțime de întrebări pritre femei, care compun majoritatea fanilor săi. Erika a insistat, în ultima vreme, pe drepturile femeilor și a cerut o reprezentare egală a acestora în toate domeniile.

„Sunt conștientă că valul de informații pe care îl primim zilnic este foarte mare și uneori mă depășește și pe mine, însă cred că e foarte important să ne uităm în jurul nostru, să fim prezenți. Politica impactează viața tuturor și, dacă nu ne spunem părerea măcar prin vot, atunci îi vom lăsa pe alții să ia decizii pentru noi”, a spus artista într-un interviu acordat publicației Hotnews.

Fanii, și chiar și cei ce nu o plac sunt de acord că mesajul transmis este foarte important și util, și acum sunt interesați doar detalii. „Dacă mergem la vot, putem să o facem și îmbrăcate normal sau trebuie cu chiloții tanga, cu sfoară în cur ca să dăm un mesaj puternic patriarhatului din societatea românească. Se știe că bărbații nu ne respectă și mulți dintre ei ne consideră niște cârpe: le zicem asta în pielea goală, direct cu ce gândim noi, sau folosim ca și Erika, un text scris de un producător și aprobat de departamentul de marketing ca să facă cât mai mult buzz?”, sunt câteva din întrebările puse de româncele care votează și ar vrea s-o facă în cunoștință de cauză, nu așa, aiurea, ca pe vremea când țara era condusă soția lui Nicolae Ceaușescu și exista cotă stabilită de femei în câmpul muncii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 mai 2024 18:45
Citește mai mult despre: erika isac femei vot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult