România, în faliment. Trebuie să-i plătească Andreei Esca șomajul tehnic cât are Covid

Ministrul finanțelor a anunțat în această dimineață că, gata, s-a închis taraba și porțile trezoreriei și toți angajații pot pleca acasă. Statul român este în faliment tehnic, pentru că nu mai are de unde plăti salarii, sporuri și pensii scamatorii pentru câteva milioane de lichele.

„Cine a dat legea aia cu șomajul tehnic a fost un cretin iremediabil, o labă de ministru, un terchea-berchea și un chelea-pulii”, a declarat ministrul de finanțe, Florin Câțu. Acesta a precizat că este vorba, cel mai probabil, de un ministru PSD al finanțelor a fost cel care a făcut această lege injustă, ce prevede ca salariații trimiși în șomaj tehnic să primească 75% bani de la stat.

România a încercat să se împrumute pe piețele externe dar a fost refuzată de majoritatea țărilor cu bani. „Să mi-o sugeți”, a declarat Angela Merkel, „voi aveți salarii la bugetari mai mari ca la noi. Descurcați-vă, bogaților”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 iulie 2020 05:07

Alte articole

Vezi mai mult