Românii au de ales. Ori mască pe față, ori ciorapi la sandale!

Cea mai nouă versiune a legii pentru combaterea COVID îi pune pe români în faţa unei alegeri dificile! Potrivit acesteia, singurii exceptaţi de la purtarea măştii vor fi cetăţenii care poartă sandalele cu şosete.

„Cercetările noastre arată că majoritatea românilor care ‘refuză botniţa’ când merg la cumpărături sau cu autobuzul sunt aceiaşi care aleg combinaţia ciorapi-sandale. Sună trist, poate chiar cinic, dar oricum nu se mai poate face nimic pentru ei. Ce sens ar avea să-i obligăm?”, a precizat Gigel Aurică, epidemiolog.

„Am scăpat de mască!”, jubilează un tânăr, echipându-se cu şosete flauşate şi o pereche de săndăluţe sport înainte să plece la un „corona party” cu seminţe şi bere la PET.

Pe de altă parte, există şi voci care susţin că formularea legii e ambiguă şi lasă loc interpretărilor. „Nicăieri nu scrie dacă crocşii se pun ca sandale”, a anunţat un deputat PSD, hotărât să conteste legea la Curtea de Încălţăminte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 iulie 2020 10:07

Alte articole

Vezi mai mult