Românii îi donează bani lui Jeff Bezos, după ce-au aflat că l-a depășit Bill Gates la bani

Românii nu puteau rămâne fără reacție la vestea că, după doi ani, Jeff Bezos a fost detronat de Bill Gates din poziția de cel mai bogat om al planetei. Așa că au deschis un cont bancar, în care toții oamenii cu suflet mare să poată dona pentru miliardarul american, care poate astfel va redeveni lider mondial la bani.

”Jeff Bezos a căzut o poziție în topul miliardarilor, iar noi, românii, nu putem rămâne fără reacție. Haideți ca, din puținul pe care-l avem, să rupem o bucățică și pentru bietul Jeff, ca să treacă mai ușor peste această situație nu tocmai plăcută din viața lui. Împreună putem repara această nedreptate. Haideți să-l facem la loc cel mai bogat om al planetei!”, sună îndemnul celui care a deschis contul.

Miliardarul american a fost extrem de mișcat de gestul românilor și spune că vrea să le mulțumească personal pentru ajutor. ”Chiar în aceste momente mi se pregătește avionul personal, cu care voi zbura deasupra României și le voi face cu mâna prin hublou tuturor românilor, în semn de apreciere”, a anunțat Jeff Bezos.

Scris de Calin
19 noiembrie 2019 13:11
Citește mai mult despre: miliardar

Alte articole

Vezi mai mult