Romina VTM, primul film la care se vând semințe în loc de popcorn

Calitatea își spune cuvântul! Romina VTM e primul film din lume la care spectatorii pot cumpăra și semințe, adică o marfă premium, în loc de penibilul popcorn, destinat săracilor care se uită la banalități gen Teambuilding, sau nachos, preferatul iobagilor și opincarilor cu figuri pe ei care se duc să vadă The Menu.

Spectatorii spun că în sfârșit intră și România în mileniul trei: ”O să ziceți că se fac coji pe jos, dar nu e deloc așa. Fiecare primește două găleți. Una cu semințe și una goală în care scuipi cojile”.

Unii critici de film susțin chiar că semințele sunt secretul succesului acestei pelicule, pentru că: ”Pe bune acuma, cine s-ar duce s-o vadă pe doapa de Nicole Cherry, sau pe ursarul de Tzancă Uraganu și să mai dea și bani pe asta? Ei, dar cu o găleată de semințe de floare, perspectiva se schimbă radical”, scrie Andrei Borzo pe blogul său.

”Normal că m-am uitat la film, ce plm să fac în alea 2 ore cât am spart găleata aia de semințe? Lumea zice că nu se merită, dar unde să spargi frate semințe pe vremea asta? Toate băncile din parc sunt ude ori de la ploaie ori de la boschetari pișați pe ei, iar în scările de bloc nu poți să intri, că e deja ocupat cu vietnamezi și nepalezi”, spune Marian Coltea, bucureștean din zona Lujerului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 ianuarie 2023 16:01
Citește mai mult despre: film Romina semințe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult