S-a îmbogăţit peste noapte! Un român a aflat că bunicului său i-au naţionalizat comuniştii un şezlong la Mamaia

Credeai că doar un câştig la loto te poate îmbogăţi într-o clipă? Decebal Popescu, un tânăr şomer din cartierul Berceni, scotocea după mărunţiş într-un sertar plin de vechituri când a găsit un document care i-a schimbat definitiv viaţa. Potrivit acestuia, sosirea comuniştilor în România l-ar fi prins pe bunicul său, Temistocle Th. Poppescu, întins pe un şezlong pe plaja din Mamaia.

“Odată cu colectivizarea terenurilor agricole, statul a confiscat şi şezlongul domnului Poppescu şi l-a inclus în patrimoniul Cooperativei de Şedere şi Bronzare ‘Avântul’. Astăzi, şezlongul ar fi valorat peste 200 de milioane de euro. Să fim serioşi, era la Mamaia, între Fratelli şi Loft”, confirmă istoricul Şerban Calomfirescu-Tecuci, care a autentificat hârtia îngălbenită de timp.

“Am cerut să mi se retrocedeze şezlongul bunicului şi porţiunea de plajă aflată sub el. Deoarece acea bucată de plajă e ocupată azi de alte şezlonguri, statul nu mi-a putut oferi decât echivalentul în bani plus un şezlong compensatoriu la Venus. Sunt mulţumit. Primul lucru pe care am de gând să-l fac e să deschid un mall la mine în cartier. Pe urmă mă duc în concediu la Venus, ce să fac!”, mărturiseşte moştenitorul averii Poppescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 iulie 2017 14:07
Citește mai mult despre: mamaia plaja retrocedare sezlong vacanta

Alte articole

Vezi mai mult