S-a întrerupt și un concert de manele! Covorul de semințe era de 2 metri și exista risc de sufocare

Nu doar concertul Carla’s Dream de la Piatra Neamț a fost oprit în week-end-ul recent încheiat. O tragedie a fost evitată la limită și la Făurei, unde un concert de manele susținut de Florin Salam a fost oprit în momentul în care covorul de semințe atingea peste 2 metri și anumite persoane, dacă putem să le spunem așa, riscau să se sufoce.

”Deși unii erau îngropați complet în coji de semințe, covorul continua să crească. Maneliștii spărgeu semințe chiar și așa, îngropați în coji. Mai aveam puțin și mă sufocam”, rememorează Rareș B., unul dintre participanți. ”Noroc că a intervenit Florin Salam și a cerut oprirea concertului. Că ăia de la ISU erau prinși cu altele. Ei erau în primele rânduri, dansau și spărgeau semințe ca disperații.”

Florin Salam este însă sincer și recunoaște că a oprit concertul din cu totul alt motiv decât grija pentru siguranța fanilor săi. ”Covorul de coji de semințe devenise atât de mare încât, la un moment dat, cineva mi-a lipit pe frunte din greșeală niște coji de semințe, în loc de bani. Acela a fost momentul în care am decis că așa nu se mai poate continua”, a recunoscut cu sinceritate Florin Salam.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 mai 2016 20:05
Citește mai mult despre: manele seminte

Alte articole

Vezi mai mult