Sanna Marin de România. Premierul Ciucă, poze sexy la festivalul de manele și șaorma

Asta înseamnă dimensiune europeană! După ce premierul Finlandei, Sanna Marin, a pus poze cu ea la un festival de rock, Premierul Marian Ciucă a rupt Instagramul cu câteva poze de la festivalul de manele și șaorma de la Cămărașu.

Ciucă spune că ”e important să știm să ieșim din birou, să fim în mijlocul oamenilor, oameni reali, nu să stăm în spatele birourilor, ci să cunoaștem nevoile adevărate ale poporului, fie ele de șaorma, fie de manele”, a declarat Marian Ciucă.

Pozele arată premierul într-o ținută informală, fără cămașă, și care lăsa la vedere impresionantul bust al premierului, un bust de soldat trecut prin multe lupte. A adus o instalație de sonorizare a Armatei și i-a asigurat pe toți participanții că dacă ne luptăm cu rușii avem tot ce ne trebuie pentru petrecerea de după victorie.

Deși i-a obișnuit pe români cu spiritul său cazon, Ciucă a demonstrat că știe să se distreze, a dansat. Premierul a excelat însă la altceva: a lăsat toți participanții cu gura căscată după ce a mâncat 8 șaorme cu de toate, după care și-a șters palmele pline de sosuri pe burtă, demonstrând cum se improvizează un camuflaj.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iulie 2022 13:27
Citește mai mult despre: manele Sanna Marin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult