Sărbătoarea muncii, tratată necorespunzător de tineri scăpaţi de sub control, în anumite staţiuni de pe litoral

Exemplu prost oferit de cetăţeni tineri, care în loc să fie prezenţi la manifestări cultural-artistice prilejuite de Ziua Internaţională a Muncii, s-au dus în localităţi rău-famate, precum Vama Veche, unde au consumat băuturi alcoolice în exces şi chiar stupefiante.

Aşa cum excelent a precizat preşedintele Partidului la Congresul PSD din Martie anul curent: “Aceşti tineri au uitat de abnegaţie, dăruire şi sete de cunoaştere şi în loc să crească demni ca vlăstare viguroase ale poporului, mereu pe baricadele ştiinţei şi progresului, ei se dedau viciilor de tot felul, delăsării şi traiului de azi pe mâine, în condiţii neigienice”.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei de Tineret a Partidului, în loc să lase oamenii muncii să se odihnească, aceste elemente duşmănoase, certate cu bunele moravuri, ascultă muzică străină la un volum deranjant, afişează o ţinută provocatoare, cu pantaloni occidentali, de tip blue-jeans şi în unele cazuri severe, posibil patologice, ei comit şi nudism pe plajă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
28 aprilie 2018 08:04

Alte articole

Vezi mai mult