Scandal: Iredentiştii unguri spun că ei au fost primii la Vama Veche, înaintea bucureştenilor

Naţionaliştii unguri tulbură din nou apele cu ocazia adevăratei zile naţionale a României, 1 mai. Astfel, conform unor cronici străvechi scoase la iveală de iredentiştii maghiari, se pare că primii care au călcat în Vama Veche au fost ungurii şi nu bucureştenii.

“Dovezile sunt la tot pasul”, spune Zoltan Kiraly, bucureştean iredentist din Pipera. “Şoni este, clar, nume de ungur. La Stuf arată aproximativ ca o iurtă mongolă, cu toate elementele specifice: sălbatici, mâncare gătită cu aproximaţie şi mulţi oameni cu care nu te poţi înţelege în română”, spune acesta.

Alte dovezi aduse în sprijinul teoriei că ungurii au fost primii în Vama Veche o prezintă nuditatea excesivă prezentă în zonă. “Se ştie că românul este pudic, sunt mii de dovezi în sensul ăsta. Nu numai că ar intra cu şosetele în apă dar ar veni şi cu maşina până pe plajă, să nu cumva să se vadă cât de mic are penisul”, au precizat diverşi unguri din Vama Veche.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 aprilie 2013 19:04

Alte articole

Vezi mai mult