Scandal la Delfinariu. Unul dintre delfini, suspectat că e de fapt un chel vopsit

Delfinariul din Constanţa e scena unui scandal fără precedent! Mai mulţi angajaţi ai instituţiei acuză că Flipuţă, considerat unul dintre cei mai inteligenţi şi jucăuşi delfini, ar fi de fapt doar un bărbat cu chelie care şi-a vopsit pielea gri ca să înoate toată ziua gratis şi să primească peşte congelat.

„Avem motive serioase să îl bănuim pe Flipuţă că nu e nicidecum un cetaceu cu o inteligenţă peste medie, ci un chel cu o inteligenţă medie, pe care îl cheamă Nicu şi locuieşte peste drum”, explică Reginald, îngrijitor la Delfinariu.

„În primul rând, delfinii nu obişnuiesc să poarte slip. În al doilea rând, se întâmplă foarte rar ca un delfin să iasă din bazin la sfârşitul programului, să facă duş, să se schimbe, să iasă pe poartă şi să urce în blocul de vizavi, de unde miroase după aia toată seara a peşte prăjit. Delfinii normali mănâncă peştele pe loc, nu îl iau acasă într-o sacoşă de Penny, apropo. Chiar dubios!”, adaugă Gina, dresoare de delfini cu peste 15 ani de experienţă.

„Da, coa*e, sunt delfin, îţi fac un giumbuşluc? Dai şi tu o hamsie? Kekekekekeekekekekee”, s-a apărat delfinul Flipuţă, fumând graţios o ţigară la marginea apei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
20 martie 2024 16:22
Citește mai mult despre: Constanta delfinariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult