Aventura lui Cătălin Scărlătescu la emisiunea „Chefi la Cuțite” pare să se apropie de final. Deși a slăbit aproape două kilograme în cinci sezoane, producătorii tot nu sunt mulțumiți de prestația acestuia și au început discuțiile cu un chef și mai urât.

scarlatescu-urat.jpg

„Nu încape îndoială, Cătălin este unul din cei mai urâți bărbați din România, practic pentru el a fost scrisă expresia «un pic mai frumos decât dracul». Dar intenția echipei este mărirea audienței, chiar abordarea pieței internaționale, și acolo nu te poți prezenta cu un urât de duzină”, a declarat o sursă din cadrul producției TV.

O variantă luată în discuție a fost Răzvan Exarhu, care a prezentat o emisiune de bucătari până a fost scoasă din grilă, dar s-a opus chef Bontea, care a precizat că deși Exarhu este suficient de urât, nu crede că e cazul să fie în juriu un bucătar și mai neamuzant decât el. Cel mai probabil înlocuitorul lui Cătălin va fi Brutto Cabreze, un bucătar italian care a lucrat la mai multe circuri din Italia și din Europa.

Scris de Eftimie | Thursday, 08.11.2018 17:21 Monden

National Cinematografic